#

Укласти договір з ДТЕК "Київські регіональні електромережі" тепер можна онлайн

17.03.2021 18:40
Укласти договір з ДТЕК "Київські регіональні електромережі" тепер можна онлайн
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у ДТЕК Київські регіональні електромережі запрацював новий онлайн-сервіс для клієнтів-фізичних осіб — "Укладення договору онлайн"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ДТЕК "Київські регіональні електромережі".

Розповідають, що ця послуга стане в нагоді тим, хто купив будинок або квартиру у попереднього власника, отримав житло у спадок й переоформлює договір на розподіл електроенергії на себе. Також у ДТЕК основними перевагами сервісу назвали дистанційність.

ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості. Тому ми запроваджуємо сучасні сервіси обслуговування, які максимально зручні та доступні для кожного нашого клієнта в режимі 24/7. Нова послуга – максимально комфортне та безпечне рішення у період карантину і після його завершення. Клієнтам більше не потрібно відвідувати офіси компанії для укладення договору розподілу. Тепер це можна зробити онлайн. Це значно економить час і спрощує процедуру, – зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Щоб скористатися новим онлайн-сервісом, підприємство розробило інструкцію для клієнтів:

  • зайти на сайт ДТЕК Київські регіональні електромережі до розділу й ознайомитися з публічним договором про розподіл;
  • завантажити необхідні для заповнення бланки;
  • заповнити та підписати завантажені документи;
  • відсканувати в форматі PDF або якісно сфотографувати заповнені та підписані документи;
  • заповнити онлайн-форму і прикріпити до неї скан-копії або якісну фотографію: підписаних документів, паспорта, довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, документа, яким визначено право власності чи користування на об’єкт (квартиру), та заяви-згоди співвласника (якщо такий є) про укладення відповідного договору;
  • натиснути кнопку «Відправити»;

Нагадаємо, що  "Укренерго" оголосила про початок будівництва нової підстанції 330 кВ "Західна" біля села Гореничі Бучанського району.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: