#

Українські розробники створюють гру про Чорнобильську зону

19.05.2024 11:13
Українські розробники створюють гру про Чорнобильську зону
Фото з мережі Інтернет

Студія Chornozem Interactive розробляє гру про Чорнобильську зону під назвою "Ехо Прип’яті" / Echo of Pripyat 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Межа". 

"Ехо Прип’яті" – захоплюючий симулятор ходіння, який поглиблює гравця в атмосферу Чорнобильської зони відчуження, передаючи всі жахи та страхи людей, залишених на цій забутій землі. Гра створена для того, щоб гравець міг відчути атмосферу цього загадкового місця.

Досліджуйте заборонені зони Чорнобиля, стикаючись з небезпеками та загадками. Пройдіть через випробування, які перевірять вашу витривалість та рішучість. Будьте готові до зустрічі з невідомим, що таїться в темних куточках зони. Занурююча атмосфера Чорнобиля завдяки звуковому супроводу та візуальним ефектам. Реалістичне відтворення зони відчуження за допомогою передової графіки

– йдеться в описі гри.

За словами розробників, у них уже сформована коротка зав’язка на якій буде будуватися історія головного героя гри. Згідно з нею, головним героєм стане журналіст із Канади, який вирушив в Прип’ять у пошуках гострих відчуттів та натхнення для своєї книги, але "знайшов там зовсім не те, чого шукав". Автори також обіцяють реалістичне відтворення зони відчуження за допомогою передової графіки.

Наразі реліз Echo of Pripyat запланований на серпень 2024 року.

Нагадаємо, що кияни створили онлайн-гру про події в Гостомелі, Бучі та Маріуполі під час окупації.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: