#

"Укрпошту" в Бородянці розграбували і спалили, а повертати гроші ніхто не збирається

15.06.2022 18:06
"Укрпошту" в Бородянці розграбували і спалили, а повертати гроші ніхто не збирається
Фото з мережі Інтернет

Жителі деокупованих Київщини скаржаться, що не можуть отримати компенсації за втрачені товари у поштових відділеннях

Про це повідомляє інформаційний портал"Моя Київщина" з покликанням на допис Валентини Попової у Facebook.

Авторка допису зазначає, що замовила в інтернет-магазині товар, який станом на 24 лютого перебував у приміщенні сортувального центру в Бородянці. На жаль, його вартість була оплачена відразу, тому просто скасувати замовлення не можна. Користувачі мережі запевняють, що приміщення "Укрпошти" було розграбоване в перші дні окупації.

На сайті державної компанії є повідомлення, що "Центральне відділення Бородянки поки працює у місцевій школі, оскільки будівля, де раніше працювало відділення та була розміщена дільниця оброблення пошти Бородянки, потребує відновлення після пожежі та вибухів".

У розмові з авторкою посту стало відомо, що вона зверталася на гарячу лінію "Укрпошти", де їй порадили оформити онлайн-рекламацію, щоб співробітники компанії взяли до відома інформацію про затримки із доставкою товару. Хоча все було зроблено, відповідно до поданих інструкцій, немає гарантії, що хтось взагалі компенсує вартість товару чи просто вибачиться, враховуючи, що жодних кроків у цьому напрямку не робиться.

У Київській області більш як два місяці тому закінчилися бойові дії, а порядок навести так ніхто і не зумів. Таке враження, що окрім поштових марок нікого нічого не цікавить. Цікаво, чим займається обласне керівництво "Укрпошти"?

Нагадаємо, що прем’єр-міністри Чорногорі та Албанії Еді Рама та Дрітан Абазович відвідали Іріпінь та Бородянку у межах офіційного візиту до України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: