#

"Укртрансгаз" судиться з Славутичем через крадіжку

29.01.2020 17:30
"Укртрансгаз" судиться з Славутичем через крадіжку
Фото з мережі Інтернет

У Славутичі посадовці вкрали газ на загальну суму в 52 млн грн, через що "Укртрансгаз" подав позов до суду з вимогою повернути кошти

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на  "СТОПКОР".

За спожиту теплову енергію населення та підприємства міста сплатили близько 100 мільйонів гривень, які зрештою потрапили до чиєїсь кишені. Про це розповів голова відокремленого підрозділу організації в Славутичі Олег Копич.

"Двічі "Укртрансгаз" перекривав у Славутичі газ. Посадовці зі свого боку відкривали "засувку" та опалювали місто. Акти не підписувались, ліміту від "Нафтогазу" теж не було. Усього "спалено" було 7 803 тисячі кубів газу на суму 52 149 345,98 грн. Водночас бюджетні установи та люди сплатили близько 100 мільйонів "за теплову енергію", однак кошти пішли в невідомому напрямку. Крім того, за цей опалювальний сезон борги міста збільшились ще на 50 мільйонів", – розповів активіст.

Згодом "Нафтогаз" звинуватив "Укртрансгаз", а ті зі свого боку подали позов до суду на  КП "Управління житлово-комунального господарства" міста Славутича і вимагати сплати заборгованості на суму в понад 52 мільйони гривень. Наразі Господарський суд Київської області продовжує розгляд справи. 

Нагадаємо, що Славутицьким відділом Броварської місцевої прокуратури Київської області скеровано до суду кримінальне провадження відносно мешканця міста Чернігова, який мав намір продавати наркотики.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: