#

Упродовж новорічних свят на Фастівщині розгорнули діяльність інтернет-шахраї

15.01.2021 16:00
Упродовж новорічних свят на Фастівщині розгорнули діяльність інтернет-шахраї
Фото з мережі Інтернет

Упродовж трьох днів, із 13-15 січня, до Фастівського відділення поліції надійшло п’ять  повідомлень громадян про те, що вони стали жертвами шахраїв

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Фастівське районне управління поліції" у Facebook.

14 січня до поліції звернувся місцевий житель та повідомив, що його ошукали. Чоловік розповів, що на одному з сайтів у мережі Інтернет він знайшов оголошення про продаж талонів на придбання дизельного палива зі знижкою, вартістю 10 тисяч 700 гривень. Домовившись з продавцем-шахраєм про купівлю, він перерахував суму на вказаний йому банківський рахунок, після чого зв'язок з продавцем зник.

Також звернувся 68-річний мешканець Фастівського району, який розповів, що йому на мобільний зателефонував незнайомець, який представився працівником служби безпеки банку. Псевдопрацівник повідомив, що банківська картка чоловіка заблокована, а для її розблокування потрібно назвати особисті данні клієнта. Заявник назвав усі необхідні реквізити, після чого з його рахунку зникло 14 тисяч гривень.

Нагадаємо, що фастівська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно головного бухгалтера відділу освіти Бородянської районної державної адміністрації за фактом розтрати бюджетних коштів і підроблення документів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: