#

Утриманням Кільцевої дороги на Київщині опікуватиметься столиця

27.02.2020 13:37
Утриманням Кільцевої дороги на Київщині опікуватиметься столиця
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що ділянку Кільцевої дороги, яка раніше була на балансоутриманні Служби автомобільних доріг у Київській області відтепер утримуватиме Київ

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Романа Грищука у Facebook. 

Варто сказати, що через таке нераціональне розподілення ділянки між дорожніми службами столиці та Київської області часто виникали проблеми з прибиранням снігу на окремих частинах дороги. Зауважимо, що нині ця територія Кільцевої дороги знаходиться в жахливому стані. Проте, відомо, що 26 лютого в КМДА були вирішені всі процедурні питання, які тривали більше року. Нарешті зазначену ділянку передали на баланс міста. Згодом вона буде відремонтована разом з іншими, які обслуговує Київавтодор.

«Надіюсь, що в цьому році місто зможе додатково знайти кошти на проектну документацію, щоб в бюджеті наступного закласти повноцінний капітальний ремонт Кільцевої від вулиці Академіка Заболотного до залізничного шляхопроводу», – додав Роман Грищук.

Нагадаємо, що прокуратура Київщини повідомила про підозру керівнику одного з обслуговуючих кооперативів Іванківського району у крадіжці 7 млн грн.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: