#

УВАГА! КОНКУРС!

28.10.2019 14:43
УВАГА! КОНКУРС!

Якщо Ви житель Київської області або ж просто небайдужий до життя столичного регіону громадянин, редакція Інформаційного Агентства "Моя Київщина" та громадська організація "Молодіжна громадська організація "Об'єднання регіонального розвитку" запрошує Вас взяти участь в конкурсі на кращий журналістський матеріал – "Київщина, яку я люблю".

Правила прості: Вам необхідно створити три оригінальні медійні тексти, які висвітлюватимуть теми, актуальні для нашого регіону. Для участі в конкурсі приймаються новини, блоги, аналітичні статті, репортажі, розслідування, інтерв’ю, рецензії та тематичні авторські тексти (культура, література, спорт тощо). Тематика – довільна! Вік учасників – необмежений!

Всі учасники конкурсу, які надішлють не менше трьох матеріалів, отримають цінні призи! А вже в листопаді редакція "Моєї Київщини" визначить трьох найактивніших та найкреативніших авторів, які отримають:

1 місце – ноутбук;

2 місце – фотоапарат;

3 місце – диктофон.

Також роботи будуть вибірково опубліковані на сайті інформаційного порталу "Моя Київщина" та в газеті "Слово і діло", а найкращі – увійдуть до підсумкового видання у форматі спецвипуску журналу "Українська НАЦІЯ".

Для участі необхідно заповнити анкету учасника конкурсу та до 31 жовтня включно надіслати матеріали на адресу редакції [email protected], у темі зазначивши "Київщина, яку я люблю".

Бажаємо успіхів та натхнення!

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: