#

УЖКГ "Ірпінь" доводить до ладу під’їзди місцевих житлових будинків (ВІДЕО)

18.07.2021 14:00
УЖКГ "Ірпінь" доводить до ладу під’їзди місцевих житлових будинків (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

В Ірпені УЖКГ "Ірпінь" взялося за ремонт під’їздів місцевих житлових будинків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Наразі працівники УЖКГ відремонуватили під’їзд у п’ятиповерховому будинку на вулиці Садовій, 65-Б – там оновили покрівлю, відремонтували сходи, поставили сучасні вікна та зробили рівні чисті стіни.

Мешканка будинку Олена Рогач розповідає:

До цього ремонту, звичайно, було жахливо: дуже брудно, стіни обшарпані, обписані. А зараз після такого ремонту дуже подобається, все чистенько, вікна чудові.

У десятиповерховому будинку на вулиці Квітковій, 2 у минулому році теж відремонтували дах, оновили вікна та козирки на всіх чотирьох під’їздах. Тепер розпочали внутрішні ремонтні роботи. В одному з під’їздів заплановано незначні поправки, бо три роки тому його повністю оновлювали. А от у четвертому, найстарішому, необхідний капітальний ремонт.

Заступник директора з експлуатації житлового фонду КП "УЖКГ "Ірпінь" Олексій Зінкевич запевняє:

У планах зробити повністю поточний ремонт четвертої секції – сходових клітин із першого по десятий поверх. Чому обрали саме четверту секцію? Тому що найбільше було залиття покрівлі. Покрівля зроблена, зима пройшла, дощі її перевірили, із приводу затікань немає нарікань – можна сміливо приступати до ремонту цього під’їзду.

У середньому працівники УЖКГ встигають відремонтувати до 15 таких під’їздів протягом сезону. Усе залежить від кількості поверхів та складності робіт. Ремонт під’їздів по місту триватиме до кінця жовтня.

Нагадаємо, що Олександр Маркушин підписав меморандум про співпрацю у покращенні велоінфраструктури з представниками бізнесу.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: