#

В аеропорту "Бориспіль" відкрили новий бізнес-зал

27.02.2020 17:48
В аеропорту "Бориспіль" відкрили новий бізнес-зал
Фото з місця події

Нещодавно в  терміналі D міжнародного аеропорту "Бориспіль" відкрили новий бізнес-зал

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ЦТС".

"Лаунж займає третє й останнє раніше вільне приміщення з вікнами на перон. Називається "Atmosfera FLY ". Щоби потрапити в лаунж із чистої зони міжнародних рейсів необхідно знайти один із двох ескалаторів за магазином Duty Free і піднятися на один рівень вище і пройти через автоматичні турнікети", - повідомив керівник правового департаменту в ДТЕК ВДЕ Іван Лях.

Відзначається, що аналогічні турнікети встановлені на всіх сервісах FastLine в Борисполі.

"Низка європейських авіакомпаній як, наприклад, Brussels Airlines в аеропорту Брюсселя (BRU), мають слабші домашні лаунж. За моїми оцінками, зал вміщує близько 150 осіб", - додав Лях.

Зазначається, що площа бізнес-залу становить 800 кв. м. Приміщення розташоване на двох рівнях. У залі, розрахованому на 230 посадочних місць, є переговорна кімната й зона кейтерингу. Бізнес-зал також має вихід до галереї з видом на перон.

Окрім того, автономна система вентиляції дозволила створити власну зону для куріння. Відзначається, що в залі є м’яка ігрова зона для дітей.

Також нагадаємо, що Олена Кононенко з Борисполя вирішила позмагатися за мандат народного депутата зі ще 39 конкурентами по мажоритарному округу 179 в Харкові.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: