#

В аеропорту "Бориспіль" затримали водія з наркотиками (ФОТО)

05.08.2020 11:05
В аеропорту "Бориспіль" затримали водія з наркотиками (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 4 серпня, на території аеропорту "Бориспіль" поліцейські зупинили водія на транспортному засобі марки Opel Astra, який мав при собі, ймовірно, наркотичні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Faсebook.

У 40-річного чоловіка охоронці порядку помітили ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння кермувальник відмовився в присутності двох свідків.

Окрім цього громадянин мав у кишені своєї кофти поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно наркотичної дії.

Патрульні оформили на водія адміністративні матеріали: за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) та ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП. 

Оскільки речовини ймовірно наркотичні, то на місці події викликали слідчо-оперативну групу поліції. Слідчі, вилучені речовини передали на експертне дослідження.

Нагадаємо, що з початку року понад 6 000 адміністративних постанов винесли бориспільські патрульні за перевищення водіями встановлених норм швидкості руху.


Читати "Моя Київщина" у Telegram