#

В Австрії застрелили політемігранта, який був свідком по справі вбивства Аміни Окуєвої на Київщині (ФОТО)

07.07.2020 11:50
В Австрії застрелили політемігранта, який був свідком по справі вбивства Аміни Окуєвої на Київщині (ФОТО)
Аміна Окуєва

Нещодавно, 4 липня, в  австрійському місті Герасдорф застрелили 43-річного політемігранта з Росії, який проходив свідком по справі вбивства Аміни Окуєвої біля селища Глеваха Васильківського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "LB.ua". 

За попередньою інформацією, чоловік загинув від пострілу в голову біля одного із торгівельних центрів. Зауважимо, що австрійський спецназ затримав підозрюваного громадянина Росії в місті Лінц. При затриманні чоловік не чинив опору. Зауважимо, що є припущення, що обидва чоловіки –  вихідці із Чечні.

За даними видання "Кавказ.Реалії", убитий – уродженець Чечні, блогер Маміхан Умаров. Відзначається, що він критикував діяльність глави Чечні Рамзана Кадирова і вів чеченською мовою канал на Youtube під назвою "Анзор з Відня". Умаров в соцмережах і інтерв'ю називав себе екс-співробітником міністерства шаріатської державної безпеки сепаратистської республіки Ічкерія, розповідав про зв'язки російських спецслужб із замахами на політичних емігрантів і колишніх чеченських сепаратистів в Європі.

Варто зауважити, що Маміхан Умаров був свідком у справі про вбивство Аміни Окуєвої. Саме його свідчення допомогли оголосити підозри ймовірному організатору вбивства – Хумаїдову Салах Делімбековичу.


Читати "Моя Київщина" у Telegram