#

В екснардепа-мажоритарника з Київщини Гаврилюка знайшли великий будинок у Карпатах (ВІДЕО)

03.01.2020 15:32
В екснардепа-мажоритарника з Київщини Гаврилюка знайшли великий будинок у Карпатах (ВІДЕО)
Михайло Гаврилюк

Колишній нардеп-мажоританик із Київщини від "Народного фронту" Михайло Гаврилюк, відомий як "козак Гаврилюк", будує триповерховий дерев'яний будинок у Карпатах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Безцензор".

Будинок Гаврилюк зводить у в селі Нижній Березів, що в Косівському районі Івано-Франківської області. Він майже добудований. Журналіст Василь Крутчак зняв ціле відео про будівлю та передав його TK Media.

Площа будинку становить близько 550 метрів квадратних. Поруч із ним – озеро, річка, водоспад і ліси Карпат.

Сам колишній політик у свою декларацію будинок не вносив. Проте місцеві жителі Нижнього Березова впевнено називають цю споруду "будинком Гаврилюка". Підтверджує це і працівник будівництва, який представився братом тестя екснардепа.

Чоловік при журналістові подзвонив своєму брату Івану (батьку дружини Гаврилюка) і запитав, "чи буде Михась". Той відповів, що колишній нардеп приїде після обіду, бо на будову мають привезти вікна і двері.

Зауважимо, декларація Михайла Гаврилюка за 29 серпня 2019 року досить скромна. Він вказав лише зарплату народного депутата в розмірі 381 тисячі гривень, а його дружина Ярина – майже 7 тисяч гривень допомоги від держави при народженні дитини. Інших доходів і грошових заощаджень у подружжя немає.

Яку нерухомість має Гаврилюк і на чому їздить:

· квартиру в Чернівцях площею 30,8 метрів квадратних;

· житловий будинок у селі Ярівка на Чернівеччині площею 100 метрів квадратних;

· автомобіль SSANG YONG 2008 року випуску.

Також нагадаємо, що спливають все нові й нові подробиці збагачення козака Гаврилюка, який скористався своєю популярністю під час Революції Гідності й став депутатом Верховної Ради.

Довідково:

Під час Майдану його роздягнули та катували "беркутівці", а ці кадри обійшли увесь світ. Після цього козак Гаврилюк став відомим. Йому співчували тисячі людей та сприйняли його як мученика.

Гаврилюк не втратив шанс і у 2015 році пішов у політику. Він балотувався по мажоритарці як кандидат від "Народного фронту" не в рідних краях на Чернівеччині, а на 95-му окрузі на Київщині – це Ірпінь та Києво-Святошинський район. Тоді Гаврилюк переміг і став народним депутатом VIII скликання.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: