#

В Гатному "тітушки" під прикриттям депутатів розтрощили людські приміщення (ФОТО)

03.05.2018 13:35
В Гатному "тітушки" під прикриттям депутатів розтрощили людські приміщення (ФОТО)

Вчора, 2 травня, в мережі з’явилася інформація, що в Гатному під Києвом найняті молодики під прикриттям місцевих депутатів розтрощили підсобні приміщення мешканців будинку по вулиці Покровській

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Гатне сьогодні" у Facebook.

У групі повідомляється, що в селі Гатне Києво-Святошинського району по вулиці Покровській проживають люди в двоповерховій будівлі. Згідно з актом інвентаризації мешканці отримали підсобні приміщення поряд з будинком. Коли стало питання про оформлення актів на право власності, то в сільраді запевнили, що все буде зроблено.

Але згодом земля, на якій знаходилися підсобні приміщення, опинилася в руках родичів сільських чиновників, які швидко її перепродали.

А вже вчора, 2 травня, зграя найнятих молодиків з азартом розвалила приміщення, де мешканці тримали власне майно. Також повідомляється, що громадяни, які відстоювали свою власність отримали травми від "тітушок". За цією подією спостерігали депутати Дроща, Савалюк, Сафончик, Пилипенко і Петрик, які цинічно реготали з людей, з чиїм майном так огидно вчинили.

"Сільрада порушила усі необхідні законні процедури, коли крала цю землю. І ми бачимо, як цинічно депутати замість того, щоб виконувати свої обов'язки і представляти інтереси громади, демонструють свою змову з забудовником. Голови села, до речі, навіть на місці не було у його прийомний день. Ось так вони на нас і працюють. Село залишилось зовсім без захисту. Такої одноголосної змови всіх обранців немає в жодному з прилеглих сіл. Тільки в нас...", - повідомила Альона Лящевська.

Також повідомляється, що наразі справа розглядається в суді.

 

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: