#

В Ірпені 30-річний чоловік переносив наркотики у фользі (ФОТО)

22.02.2021 10:25
В Ірпені 30-річний чоловік переносив наркотики у фользі (ФОТО)
Фото з місця події

В Ірпені поліцейські Бучанського районного управління поліції виявили у жителя наркотичну речовину

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням спільноту "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Правоохоронці відділу поліції № 2 (місто Ірпінь) Бучанського районного управління поліції під час патрулювання виявили підозрілу особу, яка, побачивши поліцейських, почала помітно нервувати.

Після поверхневої перевірки у 30-річного місцевого жителя виявили чорний згорток, у якому знаходилася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору, а також два згортки фольги, в яких знаходилася порошкоподібна речовина білого кольору. Речовини чоловік зберігав для власного вжитку.

За даним фактом правоохоронці Бучанського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1, ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального Кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, що 18 лютого, в ірпінській школі №12 під час перерви постраждав учень 5 класу.

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram