#

В Ірпені до кінця літа мають побудувати медичний центр (ФОТО)

10.07.2020 12:40
В Ірпені до кінця літа мають побудувати медичний центр (ФОТО)
Фото з місця події

 У місті Ірпінь наразі будівельники завершують зведення четвертого поверху медичного центру та скоро візьмуться за наступний поверх

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Олександра Маркушина у Faсebook.

Відбулася чергова робоча нарада на будівництві сучасного медичного центру в Ірпені. Все іде згідно з графіком, але відбулися деякі коригування в роботі. Зараз завершуємо зведення вже четвертого поверху і переходимо до виконання каркасно-монолітних робіт на п’ятому, - говорить Маркушин.

За його словами, раніше проєкт медцентру передбачав 4-поверхове приміщення. Однак, після багатьох консультацій з медиками, було прийнято рішення переоснастити технічне приміщення і отримати повноцінний 5-й поверх, бо це дасть змогу створити додаткові структурні підрозділи і покращити можливості медцентру. Таким чином площа лікарняних приміщень становитиме понад 8 300 м2.

Будівництво планують завершити до кінця літа поточного року. Також у планах у цьому році зробити ремонт цокольного та першого поверхів. Там розмістяться приймальні відділення та відділення невідкладних станів з інсультним та кардіологічним блоками.

Нагадаю, що будівництво здійснюється винятково за кошти місцевого бюджету. На це виділено 117 млн грн. Очікуємо на обласне та державне фінансування для технічного оснащення медцентру, - наголошує він.

Нагадаємо, що у місті Ірпінь звели ЖК "Синергія Сіті", навколо якого були скандали, проте це не заважає деяким телеканалам висвітлювати його з кращої сторони.


Читати "Моя Київщина" у Facebook