#

В Ірпені громадськість запрошують долучатися до допомоги літнім людям (ФОТО)

24.03.2020 12:39
В Ірпені громадськість запрошують долучатися до допомоги літнім людям (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що в Ірпені місцеві волонтери вже подарували продуктові набори 300 пенсіонерам

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV".

Лідер волонтерського руху Антон Головенко повідомив про цю благодійну акцію та звернувся до жителів регіону з проханням підтримати ініціативу.

"Я став помічати, як з екрана телевізора та у фейсбуці один одного заспокоюють тим, що від хвороби помирають тільки люди старші 60 років… Нас такий "розклад" не влаштовує! Нас такий варіант не заспокоює! Тому ми максимально хочемо підготувати та захистити саме цю категорію людей! Це наш громадський обов’язок — зараз їх підтримати. Багато питають, як допомогти. Так от інформація і рахунки наших дівчат. За кошти ми купуємо продуктові набори. Будемо раді отримати допомогу і від вас! Треба встигнути, поки у нас є час", - зазначив Антон Головенко.

Чоловік також опублікував номери банківських карток, на які можна перерахувати кошти для підтримки благодійного проєкту:

  • 4149 4993 4335 3395 (Бондар Діана),
  • 4149 4993 4079 1357 (Філімонова Надія).

Контактний телефон: (098)1235066. Адреса: вул. Центральна, 55.

Крім того, волонтер закликає приєднуватися до спільноти «Не будь байдужим COVID-2019» у Viber.

Читайте також: Чого насамперед боятися під час пандемії?

Антон Головенко додав, що відтепер до продуктових наборів вкладатимуть медичні маски, які надали благодійники. Також Головенко розповів, що ірпінським волонтерам почали писати й дзвонити люди, які живуть за кордоном, але в Ірпені у них старенькі батьки.

Також нагадаємо, що власник Індустріального парку "Біла Церква" Василь Хмельницький та президент компанії Біофарма Костянтин Єфименко закупили і передали Центральній вірусологічні лабораторії Центру громадсько здоров’я МОЗ України комплексну лінію для проведення ПЛР тестів з набором реагентів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: