#

В Ірпені хочуть замінити міського голову: громада зірвала сесію (ФОТО)

13.02.2020 12:30
В Ірпені хочуть замінити міського голову: громада зірвала сесію (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 13 лютого, на 78 сесії Ірпіньради прибула на сесію громада гостро виразила своє невдоволення ірпінськими посадовцями, а також висловила бажання змінити секретаря Ірпіньради та її керівництво 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Зоря Приірпіння"

Засідання не тільки розпочалося з запізненням, а в. о. міського голови Андрій Літвинов поспішив його відкрити, коли для обрання лічильної комісії голосів не вистачило. Посадовець аргументував це тим, що двоє депутатів ще в дорозі до сесійної зали. Андрій Літвинов вийшов на трибуну після нагородження дітей-спортсменів та багатодітних матерів та  вручення ключів від нового автомобіля для амбулаторії в Коцюбинському Сергію Данішу. Проте із сесійної зали пролунали невдоволені вигуки.

Ректор УДФСУ Павло Пашко та Гостомельський селищний голова Юрій Прилипко висловили невдоволення діяльністю нинішньої Ірпінської влади. Павло Пашко зробив це м’яко й делікатно, зауваживши, що в інтересах міста допомагати розвитку Університету, а не навпаки. Натомість Юрій Прилипко висловлювався про взаємостосунки Гостомеля з Ірпінською владою досить категорично. Прибула на Ірпінську сесію громадськість Гостомеля також була невдоволена ірпінським посадовцям. Заперечення в.о мера тільки погіршили ситуацію.

Окрім цього, муніципальна варта не дала змоги виступити громадські активістці Михайлині Скорик. На підтримку Михайлини здійнялася присутня громадськість, яка разом зі Скорик розштовхала мунвартівців. Щоби не допустити виступу Андрій Літвинов оголосив перерву, а згодом і взагалі переніс засідання на березень, оскільки за його словами частина депутатів пішла із зали й не стало кворуму. Керівниця фракції "Солідарність жінок України" депутат Ольга Олійнич критикувала владу Карплюка й "нових облич". Дорікаючи Літвинову за некомпетентність та систематичні порушення регламенту, Ольга Романівна висловила рішучість боротися проти нинішньої влади та намір "переформатувати депутатську більшість, змінити секретаря Ірпіньради та її керівництво".

Також нагадаємо, що в місті Ірпінь на перехресті вулиць Західної та Київської зупинили водія автомобіля 1987-го року народження.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: