#

В Ірпені на несправність перевіряють дитячі майданчики

08.06.2020 16:40
В Ірпені на несправність перевіряють дитячі майданчики
Фото з місця події

У місті Ірпінь спеціальна комісія обстежила дитячі та спортивні майданчики, аби виявити несправності та ліквідувати їх

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Правда Ірпеня", комісія почала обстежувати майданчики за дорученням першого заступника Ірпінського міського голови Олександра Маркушина, який розповів про це у соціальних мережах.

5 червня начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Сергій Канюра, директорка КП “Управління благоустрою міста” Юлія Прибилова та керівник Муніципальної варти Микола Ковальчук проінспектували ігрові та спортивні елементи на майданчиках у всіх парках та скверах міста. Наразі серйозних несправностей вони не виявили. 

Перший заступник мера також повідомив, що далі комісія обстежуватиме майданчики у дворах.

Прошу допомогти нам у цьому! Якщо ви знаєте про будь-яку несправність елементів на дитячому чи спортивному майданчику, повідомте, будь ласка, в управління ЖКГ за телефоном 63-260, на мою Гарячу лінію 0800335191 або в коментарях під цією публікацією. Дякую! - сказав Маркушин.

Нагадаємо, що заступник міського голови Ірпеня Олександр Маркушин заявив про наміри жителів Приірпіння вимагати провести справедливу адмінреформу на Київщині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram