#

В Ірпені невдовзі запрацює новий дитячий садочок (ФОТО)

21.07.2020 14:20
В Ірпені невдовзі запрацює новий дитячий садочок (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Ірпінь скоро буде працювати новий дитячий садочок, який почали будувати ще у 2016 році

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Олександра Маркушина  у Faсebook.

У повідомленні він розповідає, що історія створення цього закладу складна. Будівництво почалося ще у 2016 році на умовах співфінансування з бюджетів Ірпеня та області. Ірпінь одразу виконав свої зобов’язання у повному обсязі, але з боку області виникли проблеми. Замовником будівництва був департамент капітального будівництва КОДА. Тому ніхто не міг вплинути на хід та термін виконання робіт. У 2018-му вони почали просити передати заклад місту, адже розуміли, що можуть добудувати сам.

За його словами, сьогодні всі внутрішні роботи виконано. Триває умеблювання ігрових та спальних кімнат. Невдовзі доставлять необхідну техніку, зокрема для харчоблоку. Цього тижня почнеться встановлення дитячих майданчиків у дворі.

До речі, адміністрація ДНЗ "Знайко" запрошує у свій колектив відповідальних вихователів, нянь, кухарів та прибиральників! З приводу роботи телефонуйте директорці садка Олені Кушнарьовій 093 30 01 153, - говорить Маркушин.

Нагадаємо, що 20 липня співробітники "Муніципальної варти" та інспектори КП "Управління благоустрою міста" ліквідували діяльність нелегальної скотобійні, м'ясо із якої продавали на місцевому ринку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: