#

В Ірпені незабаром буде діяти велопрокат "Bikenow"

11.02.2021 15:40
В Ірпені незабаром буде діяти велопрокат "Bikenow"
Фото з мережі Інтернет

У березні цього року в місті Ірпінь з’явиться декілька локацій, де кожен житель зможе взяти на прокат велосипед

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Ірпінської міської ради, це розповів у соціальних мережах Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

За його словами, до кінця березня у місті будуть діяти локації, де кожен охочий зможе взяти на прокат велосипед за помірною ціною.

Це будуть парки, набережна, центр міста. Також велопрокат розмістимо в районі "Ірпіньводоканалу" – таким чином ірпінчани зможуть легко і швидко добиратися до Києва велодоріжкою, яка з’єднала Ірпінь та столицю минулого року. Загалом компанія планує привезти в Ірпінь 200-300 велосипедів, - зазначив Маркушин.

Для того, щоб взяти велосипед на прокат треба у смартфоні мати спеціальний додаток "Bikenow" та прив’язати до нього свою банківську картку.

Вартість прокату: розблокування велосипеду – 5 грн, 1 хв користування – 0,5 грн. Також можна придбати вигідний абонемент на місяць чи пів року.

На кінець Маркушин закликав жителів та гостей Ірпеня долучитися до обговорення можливих локацій велопрокату, щоб разом напрацювати перелік місць, де будуть встановлюватися спеціальні майданчики.

Нагадаємо, що 11 лютого в Ірпені стартував мистецький проєкт "Я вічно буду жити", присвячений 150-ій річниці з Дня народження Лесі Українки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook