#

В Ірпені планують створити програму, яка зробить місто більш патріотичним

11.01.2021 12:30
В Ірпені планують створити програму, яка зробить місто більш патріотичним
Фото з місця події

В Ірпені депутати міськради та представники громадських організацій планують розробити програму патріотичного виховання молоді на 2021–2025 роки

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт міської ради Ірпеня, це розповів депутат міської ради та учасник АТО Антон Головенко.

Вислухали молодь, релігійні організації, ветеранів, волонтерів. Домовились розробити програму разом і зробити її справді дієвою. Більшість присутніх – це саме ті люди, які протягом тривалого часу займались в нашому місті корисними проєктами. Впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо знайти “золоту середину”, яка зможе зробити наше місто ще більш патріотичним і проукраїнським, – написав Головенко у соціальниж мережах.

На його думку, військову тематику в програмі варто "розбавити спортивним вихованням".

На моє переконання, гарний спортивний турнір під прапором України та з правильними словами може принести більше користі, ніж макет зброї, – сказав депутат.

Він також запропонував місцевим мешканцям вносити свої пропозиції щодо майбутньої програми.

Нагадаємо, що інструментальне тріо "Bel Sonare", у складі якого викладачки Ірпінської дитячої школи мистецтв імені М. Вериківського, стало лауреатом першої премії VIII Міжнародного багатожанрового дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв "Talent Fest".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: