#

В Ірпені порушникам комендантської години вручатимуть повістки до військкомату

17.06.2022 16:40
В Ірпені порушникам комендантської години вручатимуть повістки до військкомату
Фото з мережі Інтернет

Відзавтра, 18 червня, в Ірпені почнуть проводити заходи із виявлення порушників комендантської години та режиму торгівлі спиртним

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

На засіданні виконкому Ірпінської міськради міський голова Олександр Маркушин повідомив про те, що у завтра буде відпрацювання в Ірпінській громаді:

Ми підіймаємо наш батальйон, буде поліція, військова служба правопорядку і буде наш воєнком. Усі порушники комендантської години будуть отримувати повістки від військкомату на фронт. У суботу, я думаю, ми призвемо багато людей. Зокрема тих, хто хоче пиячити замість того, щоб воювати.

Також Маркушин попередив, усім, хто повертатиметься у місто після 23:00 год, до ранку доведеться ночувати у своїх автомобілях. Мер наголосив:

Є правила, є закон, який сьогодні працює в Україні, є розпорядження нашого губернатора – у нас діє комендантська година. Якщо хтось розслабився, то я хочу всім нагадати, що на сьогоднішній день є війна. Усі свідомі люди мене зрозуміють. Ті, хто не розуміє – а зараз з’явилося багато диванних експертів – зрозуміють, коли будуть притягнуті до відповідальності.

Міський голова також попередив, що всі підприємці які порушують установлений у воєнний час режим продажу алкоголю, платитимуть штрафи. Наразі у ресторанів і кафе є можливість продавати алкоголь до закриття, а магазини можуть продавати спиртне до 16:00.

Нагадаємо, що український вояка у боях за Ірпінь зумів зупинити пів сотні ворогів двома пострілами.

Читати "Моя Київщина" у Facebook