#

В Ірпені правоохоронці знайшли у водія наркотики (ФОТО)

07.02.2021 10:10
В Ірпені правоохоронці знайшли у водія наркотики (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Ірпінь правоохоронці Бучанського районного управління поліції зупинили автомобіль під керуванням 39-ти річного громадянина, у якого під час поверхневого огляду виявили зелений мішечок, де знаходились чотири поліетиленові пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Зі слів громадянина дана порошкоподібна речовина є наркотичною, а саме амфітамін, який він зберігав для власного вжитку, без мети збуту.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального Кодексу України ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Також нагадаємо, що в місті Ржищів місцевий мешканець зберігав вдома небезпечні речовини.

Немає опису світлини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram