#

В Ірпені провели інтелектувальну гру "Europe Quiz Irpin" (ВІДЕО)

17.05.2021 20:00
В Ірпені провели інтелектувальну гру "Europe Quiz Irpin" (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

У місті Ірпінь з нагоди Дня Європи  пройшла масштабна інтелектуально-розважальна гра "Europe Quiz Irpin"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "ITV".

Гра пройшла у форматі відомої з дитинства "Що? Де? Коли?". Автором і ведучим був викладач робототехніки та програмування і переможець всеукраїнських турнірів з інтелектуальних ігор Іван Нечипорук. За його словами, ця гра присвячена виключно європейським цінностям, європейській культурі, європейській кухні та видатним європейським місцям. Таким чином в будь-якому питанні можна було знайти те, що пов’язано з Європою.

Гра проходила в Ірпінській ЗОШ №17 і зібрала 24 команди гравців різного віку і з різноманітних сфер діяльності: школярі та вчителі ірпінських шкіл, представники комунальних служб, місцевих підприємств та виконкому, депутатський корпус.

Призовий фонд гри становив 10 тисяч гривень. Третє місце посіла команда друзів під назвою "Без шурупа", друге – команда "Тромби", яка складалася з учнів ІЛІТу, і перше – команда виконавчого комітету Ірпінської міської ради "Безстрашні". Виграш у розмірі 6 тисяч гривень переможці обіцяли віддати на благодійність.

Нагадаємо, що 15 травня у місті Ірпінь понад чотири десятки митців взяли участь у VI Відкритому художньому пленері "Намальований Ірпінь" імені Володимира Сидорука.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: