#

В Ірпені п’яний чоловік напав на свого колегу

07.01.2021 16:30
В Ірпені п’яний чоловік напав на свого колегу
Фото з місця події

В Ірпені жінка у під’їзді будинку знайшла чоловіка, який мав тілесні ушкодження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Зазначається, що 38-річний чоловік, який зазначав ушкодження, не міг пояснити що з ним трапилось. Віе сказав, що спав, а потім на нього напала невідома особа.

Медики госпіталізували потерпілого до лікарні, де діагностували йому ножові поранення грудної клітини.

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили обставини події. Вони з’ясували, що двоє будівельників вживали спиртні напої за місцем тимчасового проживання. Між ними виникла сварка через те, що 40-річний чоловік запідозрив опонента у викраденні грошей, а тому вхопив ніж та вдарив ним колегу. 

Поліцейські обстежили прилеглу територію та оперативно розшукали зловмисника. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від п'яти до восьми років. Вирішується питання про оголошення підозри затриманому. Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що у селі Фурси Білоцерківського району чоловік відкрив незаконний гральний заклад, де надавав "клієнтам" послуги азартних ігор, а також завзятий "бізнесмен" організував діяльність віртуального онлайн-казино.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: