#

В Ірпені планують побудувати дощове водовідведення

15.12.2020 17:20
В Ірпені планують побудувати дощове водовідведення
Фото з місця події

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин після сьогоднішнього обговорення в міськраді Концепції комплексного дощового водовідведення розповів, що кошти на проєктування зливової каналізації в місті будуть передбачені кошти бюджету Ірпеня на наступний рік

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з посиланням на сторінку Олександра Маркушина у Facebook.

За клопотанням депутата міської ради Максима Плешка разом із керівником проєктної організації Ігорем Заманою детально відпрацювали пропозицію щодо відведення дощової води з вулиць Університетської, Лісової, Чехова, Української та Вериківського. Вирішено закласти в бюджеті-2021 кошти на розробку детального проєкту ливневої каналізації у цій частині Ірпеня, – зазначив мер.

Він розповів, що найближчим часом Концепцію планують представити депутатам і громаді. Вони іще на зустрічах з виборцями обіцяли прибрати дощову воду з цього району.

Нагадаємо, що за процесуального керівництва Києво-Святошинської місцевої прокуратури припинено діяльність нелегального грального закладу, який працював у центрі міста Ірпінь, незважаючи на правові заборони.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: