#

В Ірпені розпочався ІІ Національний форум студентського самоврядування (ФОТО)

16.05.2024 20:36
В Ірпені розпочався ІІ Національний форум студентського самоврядування (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 16 травня, на базі Державного податкового університету розпочав роботу ІІ Національний форум органів студентського самоврядування, який вже другий рік поспіль проходить в Ірпені

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на канал Ірпінської міської громади. 

У Національному студентському форумі взяли участь понад 100 здобувачів і представників органів студентського самоврядування з 40 закладів вищої освіти. Учасники форуму обговорили розвиток студентського самоврядування в Україні з урахуванням європейських перспектив та реалій воєнного часу.

З вітальним словом до студентської молоді звернулися: в. о. ректора Податкового університету Дмитро Серебрянський; заступник міністра освіти і науки Михайло Винницький; освітній омбудсмен України Сергій Горбачов; керівник секретаріату Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олександр Хименко; керівник апарату заступника Міністра фінансів України Людмила Мозгова; chief delivery officer DREAM Денис Іванов; радник міністра охорони здоровʼя України Віталій Власюк.

Нагадаємо, що на площі перед Історико-краєзнавчим музеєм у місті Ірпінь музейники з усієї Київщини відзначили Міжнародний день музеїв.






Читати "Моя Київщина" у Facebook