#

В Ірпені стартував Всеукраїнський молодіжний форум "Б.У.М." (ФОТО)

03.07.2019 15:45
 В Ірпені стартував Всеукраїнський молодіжний форум "Б.У.М." (ФОТО)
Учасники форуму

Учора, 2 липня, у місті Ірпінь відбулося відкриття Всеукраїнського молодіжного форуму "Саміт проактивних "Б.У.М." – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на  прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

Організаторами форуму виступили Міністерство молоді та спорту України спільно з ГО "Українська академія лідерства" за підтримки Київської обласної державної адміністрації та Ірпінської міської ради. До участі у заході була залучена активна молодь 16-18 років з 24 областей України, яка прагне саморозвитку та набуття нового досвіду, хоче розвивати та змінювати себе, громаду та країну.

Програма заходу дуже насичена, адже протягом трьох днів на учасників чекатимуть різного роду лекції від топ-спікерів, панельні дискусії, воркшопи та майстер-класи від провідних експертів України у сфері освіти, бізнесу, маркетингу, громадської діяльності тощо.

На відкритті форуму були присутні заступник Міністра молоді та спорту України  Олександр Ярема, заступник голови Київської обласної державної адміністрації Алла Шкуро та заступник міського голови м. Ірпінь Олена Чернявська.

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації Алла Шкуро зазначила: "Всеукраїнський форум "Саміт проактивних "Б.У.М." – Бажай. Удосконалюй. Мотивуй" є дієвою платформою для створення ефективної спільноти молодих людей з метою співпраці, обміну досвідом та кращими практиками реалізації спільних ініціатив на місцевому та регіональному рівнях, адже цей захід традиційно збирає тільки найкращих".

Нагадаємо, що у Фастові з'явився вуличний кінотеатр просто неба.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: