#

В Ірпені тепер буде простіше знайти роботу

02.08.2019 07:23
В Ірпені тепер буде простіше знайти роботу
В Ірпені відкрили "Офіс роботодавця"

Днями в Ірпені було відкрито "Офіс роботодавця", який допоможе людям швидко знайти роботу

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Гостомельська селищна рада" у Faсebook, про це стало відомо на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

Служба зайнятості працює над урізноманітненням та збільшенням кількості послуг, які має змогу отримати кожен бажаючий (як роботодавець так і пошукач роботи).

Тому, саме для надання оперативної та вигідної співпраці роботодавців та пошукачів роботи, а також з метою сприяння підвищення якості сервісного обслуговування клієнтів служби зайнятості й було створено «Офіс роботодавця».

Завдяки такому Офісу, кожен роботодавець, від фізичної особи-підприємця до представників великих підприємств, може проводити за окремо визначеним графіком ділові зустрічі, презентації підприємства, співбесіди з кандидатами на зайняття посад, як з безробітними особами так і з шукачами роботи, розміщувати інформацію про підприємство, та інше.

Також нагадаємо, що ірпінський пам’ятник Леніну прикрасив нову книжку Нобелівського лауреата білоруської письменниці Світлани Алексієвич "Час секонд-хенд (кінець червоної людини)".

На відкриття Офісу завітали понад 20 роботодавців та представників кадрових служб ринкоутворючих підприємств, соціальні партнери та представники ЗМІ. В межах заходу було організовано та проведено «круглий стіл», на тему: «Дієві форми співпраці служби зайнятості та роботодавців».

Роботодавців поінформували про можливість проходження професійного навчання безробітних, отримання компенсаційних виплат за працевлаштування безробітних певних категорій, та про нові форми роботи, які сприяють оперативному укомплектуванню вакансій: відео-резюме шукачів роботи, проведення онлайн - співбесід з роботодавцями.

Також акцентували увагу на Електронному кабінеті роботодавця, завдяки якому є можливість подавати звітність, зробити підбір працівників, ознайомитися з резюме шукачів роботи, взяти участь у анкетуванні, дізнатися про послуги та новини Служби зайнятості.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: