#

В Ірпені учнів академічного ліцею відправили додому

16.11.2020 20:40
В Ірпені учнів академічного ліцею відправили додому
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 16 листопада, старшокласників Ірпінського академічного ліцею після третього уроку відправили додому

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис "Михайлина Скорик-Шкарівська" у Faсebook, дітей відправили додому через те, що шість вчителів хворіють на COVID-19.

У повідомленні зазначається, що зважаючи на загострення епідеміологічної ситуації у місті та стан захворюваності серед учителів Ліцею з метою мінімізації ризиків зараження короновірусною інфекцією учасників освітнього процесу педагогічною радою ІАЛ НУБІП України ухвалено рішення про перехід на форму навчання з використанням елементів дистанційних технологій з 17 листопада 2020 року.

Таким чином здобувачі освіти 7-11-х класів переводяться на форму навчання з використанням технологій дистанційного навчання.

Навчання здійснюватиметься відповідно до діючого розкладу та календарно-тематичного планування вчителів на освітній платформі Google Classroom з використанням ZOOM , Meet.

Комунікації між учасниками освітнього процесу будуть здійснюватися через Viber, Telegram та інші. Розклад занять та формат їх проведення буде доведено до відома здобувачів освіти класними керівниками.

Нагадаємо, що в Ірпені закликають усіх мешканців безкоштовно щепити домашніх улюбленців від сказу через виявлення випадку сказу в домашнього кота.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: