#

В ірпінській лікарні відсутнє опалення

12.02.2021 09:20
В ірпінській лікарні відсутнє опалення
Фото з мережі Інтернет

У соціальних мережах жителька Ірпеня розповіла, що поліклініка, яка знаходиться на вулиці Садовій, фактично не опалюється

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Галини Янишевської у Faсebook.

У повідомленні жінка розповідає, що в поліклініці практично відсутнє опалення. Далі вона зазначає, що попередній та поточний тиждень проходила лікування на денному стаціонарі на п'ятому поверсі даного медичного закладу. За її словами, там було дуже холодно.

Доводилось лежати під капельницею в шапці, вкриватиючись курткою і двама пледами. Три години в холоді з лікування перетворилось в катування.  Гарячої води в стаціонарі нема, мити руки в льодяні воді мінімум 30 секунд - чудове задоволення!  А як медсестрам, тими руками з артритом потім вени людям проколювати? – пише Галина.

Далі жінка обурюється, що на декоративні фігури на Набережній витратили чималі кошти, а на бойлер для лікарні грошей не знайшлося.

Згадуючи "Стелу творчого духу" за 1,3 млн грн , декоративні фігури на Набережній за десятки тисяч грн і порівнюючи ці витрати з вартістю бойлера для лікарні, хочется, дивлячись в очі міським очільникам, запитати - хлопці, що ви там в міськарі таке курите? – зазначає авторка допису.

Також вона зазначає, що телефонувала на гарячу лінію МОЗ, але її там  порадили звертатись до комунальних служб.

То хто з керівників комунальних служб, пане Олександре, прийняв рішення, що показуху на Набережній підсвічувати потрібно, а хворі та лікарі в поліклініці перетерплять? В міськраді працівники теж в шапках і куртках в кабінетах сидять? Також прошу прокоментувати інформацію від медсестричок щодо майбутнього можливого перенесення денного стаціонару із багатотисячного міста Ірпінь в якесь із сіл (Горенка?). Це правда? – наголошує на кінець авторка допису.

Нагадаємо, що у березні цього року в місті Ірпінь з’явиться декілька локацій, де кожен житель зможе взяти на прокат велосипед.

Читати "Моя Київщина" у Telegram