#

В Ірпені відбудеться українсько-білоруська патріотична акція

23.03.2021 19:00
В Ірпені відбудеться українсько-білоруська патріотична акція
Анонс події

Цього четверга, 25 березня, у місті Ірпінь перед міською радою о 12:00 відбудеться українсько-білоруська громадянська патріотична акція "День Волі"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку депутата Ірпінської міської ради Тимура Нагалевського у Facebook.

Депутат розповів, що до участі в акції запрошуються всі охочі й небайдужі. Проте головною умовою участі ж дотримання під час акції законів України. Окрім цього Тимур Нагалеський наголосив, що необхідно буде перебувати у масці в зв’язку з обмежувальними заходами через карантин.

День Волі – білоруське національне свято, день проголошення першої національної білоруської держави – Білоруської Народної Республіки. Повідомляється, що в Україні з’явилася нова білоруська діаспора, яка потребує підтримки й солідарності з боку українців.

Національний історичний прапор Білорусі, виявляється, неофіційний. Тому його не можна підіймати на щоглі перед Ірпінською міською радою в знак солідарності з білорусами й на честь білоруського національного свята Дня Волі, яке відзначається 25 березня. Мине зовсім небагато часу й білоруський національний прапор стане так само державним прапором Білорусі. І це розуміють в усьому цивілізованому світі, частиною якого крок за кроком стає Україна у боротьбі за свою незалежність. Підіймати білоруський прапор в тій чи іншій країні - це підтримувати деморатичну Білорусь, ту Білорусь, яка буде після Лукашенка, – написав на своїй сторінці цього Тимур Нагалевський.

Нагадаємо, що на дорогах Ірпінської територіальної громади почали поточний ямковий ремонт.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: