#

В Ірпені відбудеться футбольне єднання української діаспори (ФОТО)

24.07.2019 14:14
В Ірпені відбудеться футбольне єднання української діаспори (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

З 9 по 15 вересня в Ірпені пройде VIII Чемпіонат Світу з футболу серед діаспорних команд

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "04597com.ua".

Міжнародне об’єднання українських громад “Четверта хвиля”, Міністерство молоді та спорту, КОДА, Ірпінська міська рада, управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації, Світовий конґрес українців керують проведенням змагань.

Місця проведення змагань - стадіоні “Чемпіон”, який розташований за адресою вулиця Соборна, 183, та стадіоні УДФСУ, вул. Університетська, 31.

У VIII Чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд будуть брати участь спортсмени з Канади, Ізраїля, Молдови, Данії, Польщі і Франції.

Такі чемпіонати раніше постійно проходили на території західної України. Минулого року змагання проводили в Ірпені, у яких взяли участь 8 команд з Австрії, Іспанії, Молдови, Білорусії, Румунії, Ізраїлю, Польщі, Німеччини, Латвії, Литви, Естонії. В Ірпені очікується значно більше гостей – і не тільки гравців, а й уболівальників.

Також нагадаємо, що 17 липня на Центральному міському стадіоні "Чемпіон" в Ірпеніпровели міжнародний футбольний поєдинокміж збірною командою юнаків Ірпінського регіону та гравцями Спілки Української Молоді США.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: