#

В Ірпені відбувся форум для активної молоді Київщини (ФОТО)

12.12.2019 14:33
В Ірпені відбувся форум для активної молоді Київщини (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно в Ірпені зібралася молодіжні лідери Київщини для участі у дводенному форумі "Молодь всюди", який організували Київська облдержадміністрація та Молодіжна рада

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ITV".

Очільники Міністерства культури, молоді та спорту, представники Верховної Ради України, в. о. міського голови Ірпеня Андрій Літвинов, фронтмен гурту "Антитіла", молодіжний посол UNICEF в Україні Тарас Тополя приїхали на зібрання.

На форумі учасники обговорили перспективи роботи Міністерства культури, молоді та спорту, про які розповів заступник міністра Олексій Сівірін, підбили підсумки роботи управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА та Київського обласного молодіжного центру, провели панельну дискусію щодо важливості розвитку молодіжної інфраструктури (молодіжних центрів), узяли участь у мотиваційній зустрічі з Тарасом Тополею та в ярмарку презентацій від активних громадських організацій Київщини. Окремим блоком була презентація діяльності Молодіжної ради при КОДА та панельна дискусія лідерів молодіжних рад Київщини.

Активну участь у форумі брала Ірпінська молодіжна громадська рада – вона отримала найбільшу кількість глядацьких симпатій за презентацію проєктів розвитку молоді в регіоні, а також нагороду в номінації «Благодійники/міжнародна співпраця».

Також нагадаємо, що на сесії міської ради було прийняте рішення "Про затвердження Положення "Про стипендію Вишгородського міського голови для талановитої та успішної молоді" для додаткової мотивації молоді міста.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: