#

В Ірпені відбувся турнір пам’яті Небесної сотні (ФОТО)

12.06.2018 10:59
В Ірпені відбувся турнір пам’яті Небесної сотні (ФОТО)

Цими вихідними в Ірпені відбувся спортивний турнір пам’яті Небесної сотні та Героїв АТО

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу КОДА.

На захід завітали перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк, начальник обласного управління фізичної культури та спорту Сергій Тимофєєв, полковник, командир військової частини Іван Живокоський, представник спілки ветеранів АТО м. Василькова Наталія Ібрагімова, ветеран АТО, представник спілки ветеранів АТО Ірпеня Олександр Головенко, мати героя АТО Опанасенко Василя, який загинув на Сході Олена Опанасенко.

«Надзвичайно важливо сказати, шо цей захід є традиційним і буде продовжувати проходити в регіоні, тому що це пам’ять про наших учасників  АТО, Героїв, які, на жаль, не повернуться уже додому. Але наше завдання – пам’ятати таких людей своїми справами, вчинками, щоденною роботою, алеями, меморіальними дошками. Тому що ці хлопці віддали найдорожче для того, щоб ми жили і розвивали нашу Батьківщину. Щиро вдячний організаторaм, хочу від імені міського голови, від імені управлінської команди, виконавчого комітету подякувати всім учасникам за участь, почесним гостям, Раді АТО. Вчора ми відкривали боксерський турнір, сьогодні буде продовжуватись з інших видів спорту турнір. Нехай переможе найсильніший! Але отримуйте задоволення від цього заходу, нові враження, нові знайомства. Пам’ятайте, що є люди, які зараз захищають нашу країну в зоні проведення бойових дій на Сході країни, що є люди, які готові віддати своє життя ради України», – перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк.

Нагадаємо, що організаторами Турніру є ГО «Координаційна рада Ірпінського регіону», ГО «Ірпінська міська спілка ветеранів та інвалідів АТО», ГО «Перший номер», спортивний клуб «Бойова жаба», Школа боксу Олега Кудінова.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: