#

В Ірпені виділили кошти на медичну допомогу ветеранам АТО

19.11.2019 07:24
В Ірпені виділили кошти на медичну допомогу ветеранам АТО
Фото з місця події

У місті Ірпінь виділили гроші на медичну допомогу ветеранам АТО та їх родинам, і тепер вони зможуть звернутися до свого лікаря і отримати необхідну допомогу безкоштовно

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Правда Ірпеня", це розповів голова Ради учасників АТО Антон Головенко.

Головенко розповів, що нещодавно Рада АТО звернулася до першого заступника ірпінського міського голови Олександра Маркушина з ініціативою підтримати участників АТО та їх родини, які опинилися в складних життєвих обставинах. Таким чином, були внесені зміни до міської програми “Здоров’я Приірпіння” на 2019 рік по забезпеченню потреб в медичній допомозі та лікарськими засобами. 

“Якщо коротко, то хто дійсно потребує, то звертаються до свого сімейного лікаря і отримує інформацію та допомогу. Є ліміт – це до 3000 грн. Але аналізуючи витрати коштів, то ми бачимо, що до такої допомоги звертаються лише ті, хто дійсно потребує. Це говорить про відповідальність ветеранів нашого міста”, – додав Головенко.

До кінця цього року було виділено 100 000 грн. Взагалі на рік планується виділяти 480 000 грн.

Також нагадаємо, що місті Ірпінь на вулиці Чехова замість пологового будинку зводиться багатоквартирний житловий комплекс.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: