#

В Ірпені волонтери активно доставляють продукти

03.04.2020 06:15
В Ірпені волонтери активно доставляють продукти
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в Ірпені започаткували волонтерський рух, який забезпечує необхідними продуктами літніх людей та тих, хто цього потребує

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

Зауважимо, що продуктами для благодійної допомагають місцеві підприємці та небайдужі містяни. Відтак, за один раз ірпінські волонтери доставили мешканцям міста, які справді потребують допомоги в умовах карантину, більше 70 благодійних пакунків із продуктами харчування. До розвозвезення такої допомоги залучаються усі охочі: водії приватних авто, екіпажі патрульної поліції,  ірпінська Муніципальна варта".

"Сьогодні буквально за 15 хвилин ми розвезли більше 70 продуктових пакетів. Це овочеві набори, які надав нам магазин "Руслан" і сухпайки від магазину "Новус". Підприємці дуже активно відгукнулися, допомагають. Будемо дивитися, як проходитиме цей карантин, через тиждень-півтора, можливо, будемо робити повторну доставку, бо є люди, яким дійсно тяжко", - говорить голова громадської ініціативи Антон Головенко.

 Нагадаємо, що в Ірпені відбулася позачергова сесія міської ради, де було виділено один мільйон гривень на закупівлю кисневого генератора.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: