#

В Ірпені встановили тривожні кнопки (ВІДЕО)

03.03.2020 14:15
В Ірпені встановили тривожні кнопки (ВІДЕО)
Фото кнопки

Сьогодні, 3 березня, стало відомо, що в парку "Покровський", що в Ірпені встановили "тривожну кнопку" для зв'язку з Муніципальною вартою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на "ITV".

Мета такої інновації полягає в можливості негайно повідомити про те чи інше правопорушення. Натиск на кнопку одразу сповіщає "Муніципальну варту" про можливе порушення закону. Зауважимо, що  не перший такий пристрій, встановлений у місті для оперативного зв’язку з "Мунвартою".

"Уже встановлено чотири кнопки, які виведені на пульт. Вони встановлені в Парку письменників, у Парку Незнайка, у парку "Покровський" та в сквері Сидорука біля 12-ї школи", - повідомляє  начальник чергової частини КП "Муніципальна варта" Роман Левенець.

Ба більше, така система зв'язку дозволяє не тільки чути, але й бачити того, хто звертається по допомогу: у пристрої встановлена камера із широким оглядом. Всю технічну частину функціонування пристроїв повністю забезпечує КП "Ірпінькомунікаціясервіс".

"Ми закупили ці прилади, встановили відповідне програмне забезпечення, підвели до кожного пристрою оптоволокно й забезпечуємо безперебійну подачу сигналу на пульт "Муніципальної варти", - інформує Олексій Туровський.

Тривожна кнопка в парку "Покровський" у режимі тестування. Такі кнопки встановлюють в Ірпені в рамках міської програми "Безпечне місто". У цьому році планують встановити ще шість. Місця розміщення пристроїв наразі визначають.

Нагадаємо, що в Ірпені небайдужі рибалки очистили озеро військового шпиталю "Санаторка" від сміття й завалів та відремонтували там шлюз.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: