#

В Ірпені за тест на коронавірус потрібно віддати "кругленьку" суму

12.05.2020 18:59
В Ірпені за тест на коронавірус потрібно віддати "кругленьку" суму
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що ірпінський лабораторно-діагностичний центр "НеоЛаб" почав проводити ПЛР тестування на COVID-19, за яке необхідно заплатити більше двох тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

Відомо, що у лабораторії є усе необхідне сучасне обладнання для проведення такого тестування. Для цього пацієнт має здати в лабораторії свої біологічні зразки — мазок із носоглотки, а результат зможе отримати через 48 годин. Ба більше, лікарі запевняють що саме результати надані в "НеоЛаб" можуть надати 100% впевненість  у діагнозі, що дозволить призначити правильне лікування.

За словами генеральної директорки "НеоЛаб" Ірини Коробкіної, для виконання аналізів на наявність коронавірусної інфекції SARS-CoV-2 лабораторія отримала офіційний дозвіл від Київського обласного лабораторного центру.

Зауважимо, що окрім ПЛР-діагностики, в лабораторії також можна зробити й експрес-тест на COVID-19. Ба більше, керівництво лабораторії навіть оприлюднило офіційний прайс-лист за свої послуги: вартість експрес-тесту – 750 грн, а тестування ПЛР-методом – 2200 грн.

Нагадаємо, що між Забуччям та Ірпенем водій вантажівки не впорався із кермуванням та злетів з дороги в ліс

Читати "Моя Київщина" у Facebook