#

В Ірпені запрацював новий спортивний майданчик (ФОТО)

11.06.2020 19:29
В Ірпені запрацював новий спортивний майданчик (ФОТО)
Фото з місця події

У вівторок, 9 червня, в одному з мікрорайонів Ірпеня на вулиці Ветеранів Афганістану відбулася урочиста церемонія відкриття нового сучасного спортивного майданчика

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації.

В рамках свята першим на смарагдовому газоні був зіграний товариський футбольний матч. Жителі мікрорайону з народною назвою Мебелька змагалися у товариському футбольному матчі. Тут це вже стара добра традиція. Але цього разу – на новому міні-футбольному полі.

Дуже приємно розділити радість відкриття, відсвяткувати цей день з людьми, з якими ти виріс на цьому майданчику, на цих вулицях і в цьому місті! Ірпінь - місто спорту! Вже 23 червня вся спортивна родина святкуватиме Міжнародний Олімпійський день. Ще однією несподіванкою була присутність на нашому святі Дружби учасника Олімпійських Ігор Дмитра Чумака. Ми разом зробили добру справу! Разом ми — сила!, - ділиться на свої сторінці в Фейсбук Віолетта Кременчук, депутатка Ірпінської міської ради.

Зокрема пані Віолетта подякувала кожному жителю мікрорайону, зауваживши, що саме вони надихають її власним прикладом та мотивують працювати задля розвитку округу.

Нагадаємо, що на Васильківщині відбулися змагання серед спортсменів з ураженнями опорно–рухового апарату.



Читати "Моя Київщина" у Facebook