#

В Ірпені затримали чоловіка, що стріляв у безпритульного (ФОТО)

04.11.2019 08:41
 В Ірпені затримали чоловіка, що стріляв у безпритульного (ФОТО)
Затриманий чоловік

Учора, 3 листопада, поліцейські спільно з Державною службою охорони Ірпінського регіону затримали злочинця, котрий вистрілив у безпритульного та побив його кийком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Поліцейські отримали виклик близько 21:00, у якому повідомлялося про чоловіка, що знаходиться без свідомості. Правоохоронці виїхали на місце події за адресою: вул. Северинівській, 11.

Знайдений чоловік лежав на порозі будинку з важкими тілесними ушкодженнями. Для подальших дій виликали медиків та слідчо-оперативну групу. Були з’ясовані обставини після обстеження території злочину та опитування свідків. Через деякий час затримали правопорушника, котрий підозрювався у вчиненні даного злочину. Виявили, що зловмисник живе в Ірпені вулицею Северинівською. Особу затримали в порядку ст. 208 КПКУ та доставили до Ірпінського відділу поліції.

Також нагадаємо, що в місті Ірпень п‘яний чоловік, повертаючись додому, побив безпритульного кийком та вистрілив у нього з пістолета.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: