#

В Ірпені завершився масштабний конкурс ерудитів (ФОТО, ВІДЕО)

20.04.2021 13:50
В Ірпені завершився масштабний конкурс ерудитів (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

В Ірпінському ліцеї інноваційних технологій завершилася інтелектуальна гра "Spring Quiz Irpin"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Зазначимо, що через карантин конкурс проходив в онлайн-форматі.

Варто додати, що в основу було покладено ігри, які відбуваються в приміщеннях пабів – вони називаються "квізи" й родом із далекої Ірландії – батьківщини Книги рекордів Гіннеса.

Але ми це переформатували в такий навчальний формат, де можна було б змагатися на ерудицію, перевіряти одне одного, наскільки ми інтелектуальні й освічені, наскільки можемо давати відповіді на шкільні запитання – як дорослі, так і молоді, – розповів організатор гри, вчитель інформатики, робототехніки і програмування ІЛІТ Іван Нечипорук.

В ІЛІТі подібні бої інтелектуалів проходять вже більше трьох років. Раніше такі квізи проводили щомісяця лише для учнів. Зараз у грі беруть участь не лише вчителі, а й батьки.

Цього разу в "Spring Quiz Irpin" узяли участь 24 команди з Київської та Житомирської областей. Віковий діапазон учасників сягав від 12 до 99 років. Перше місце виборола команда вчителів із Житомира, яка делікатно поступилася грошовим призом наймолодшій команді з Ірпеня. Гра проходила за підтримки Товариства "Відважних".

Товариство "Відважних" на чолі з головою Інвестиційної ради Володимиром Карплюком є генеральним спонсором даного проєкту. 



Читати "Моя Київщина" у Telegram