#

В Ірпені зібрали кращих кінологів та службових собак напередодні Фіналу Ліги чемпіонів-2018 (ФОТО, ВІДЕО)

19.05.2018 16:13
В Ірпені зібрали кращих кінологів та службових собак напередодні Фіналу Ліги чемпіонів-2018 (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 19 травня, в Ірпені кращі кінологи та службові собаки з усієї України отримали сертифікати підвищення кваліфікації напередодні проведення в столиці Фіналу Ліги чемпіонів-2018 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

Сьогодні перший заступник Голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін відвідав Кінологічний центр поліції Київської області у м. Ірпінь, де вручив сертифікати підвищення кваліфікації кращим кінологам і чотирилапим захисникам з усієї України. Упродовж тижня правоохоронці з Нацполіції, Нацгвардії та прикордонної служби України на практиці відпрацювали свої навички та продемонстрували вищий рівень підготовки для забезпечення безпеки громадян.

Спеціально навчені німецькі, бельгійські та східно-європейські вівчарки,  лабрадори, ротвейлери та спанієлі охоронятимуть іноземних гостей і громадян України в аеропортах, на стадіоні, фан-зонах і місцях масових скупчень людей. Всі службові собаки натреновані на пошук зброї, боєприпасів, вибухівки і наркотиків. Частина з них спеціалізується на охороні публічного порядку під час масових правопорушень.

В'ячеслав Аброськін наголосив, що правоохоронці готові до забезпечення безпеки під час проведення Ліги Чемпіонів. Разом із чотирилапими професіоналами поліцейські кінологи працюватимуть в посиленому режимі, аби масштабний футбольний захід пройшов у цілковитій безпеці.

Генерал поліції другого рангу подякував керівнику поліції Київщини Дмитру Ценову за вагомий внесок у розвиток обласного Кінологічного центру  – єдиного розплідника у системі Національної поліції України. Також звернув свою увагу на пересувний автомобіль Нацгвардії зі спеціально обладнаними комфортабельними вольєрами для службових собак і наголосив на доцільності  придбання подібних транспортних засобів для кінологічних підрозділів Національної поліції України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook