#

В Ірпені знесли водонапірну вежу, яку люди просили реконструювати

18.12.2019 09:49
В Ірпені знесли водонапірну вежу, яку люди просили реконструювати
фото з мережі Інтернет

Учора, 17 грудня, на вулиці Соборна, 63-65 в Ірпені знесли водонапірну вежу, споруду ще 50-х років минулого сторіччя, яку неодноразово обіцяли реконструювати

Про це повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "Київський регіон".

Багато мешканців виросло, п’ючи воду з цієї вежі. Вона дуже довго поїла своїх жителів доброю артезіанською водою.

Глибина скважини складала 80 метрів. Доки вона знаходилася на утриманні експедиції лісопроекту, працювала справно. Складнощі почалися у 90-х роках минулого сторіччя, коли її було передано на баланс міста.

Як повідомляє жителька міста Галина Коломієць:

Довгі роки, ми жителі двох двоповерхівок обслуговували вежу за власний рахунок. Ремонтували насос, заміняли труби… А сьогодні її просто знесли. Зрівняли з землею… Відремонтувати коштів немає, а знести – Є! Лишили людей можливості користуватися доброю водою! Хто і з ким погоджував? Чи були громадські слухання? І коли влада міста почне прислухатися до потреб своїх громадян, а не своїх гаманців? "

Дивує той факт, що знесла вежу влада міста поспіхом, лише за один день. Ще у понеділок представники громади міста подавали звернення на Президента України, Київську обласну держадміністрацію та Ірпінську міську адміністрацію про відбудову та реконструкцію башти та свердловини глибиною, а у вівторок її знесли.

Нагадаємо, що у Бучі припинено скандальну забудову біля "Кампи".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: