#

В Ірпені з'явилася ще одна громадська вбиральня (ВІДЕО)

06.10.2020 16:06
В Ірпені з'явилася ще одна громадська вбиральня (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, на новій набережні в Ірпені встановили другу громадську вбиральню

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Варто нагадати, що кілька днів тому ірпінський депутат Максим Плешко похизувався походом у туалет. 29 вересня на Facebook сторінці чиновника з’явився допис про відкриття нової громадської вбиральні у парку "Центральний".

Тоді ірпінчани зазначили, що громадський туалет варто також поставити й у інших людних містах міста. До того ж, на опублікованому відео не зрозуміло, чи вбиральня облаштована для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Тоді мешканці міста сприйняли цю новину як черговий передвиборчий піар.  та на новій набережній встановили вбиральні загального користування.

Пізніше стало відомо, що КП "Управління благоустрою міста" встановило ще одну громадську вбиральню на набережній.

Ціна відвідування такої вбиральні складає чотири гривні. Наразі від містян приймаються різноманітні пропозиції щодо вдосконалення цих вбиралень.

Від біотуалетів у парках будуть відмовлятися, адже дітям і людям похилого віку ними користуватися незручно. Графік роботи нових вбиралень поки складається й коригується.

Наприклад, на набережній туалет працює поки що в залежності від споживачів. Тому у вихідні дні він працює повноцінно, в будні — це більше друга половина дня, ближче до вечора. А в парку "Центральному" вже відрегульований графік: у вихідні дні — з 10:00 до 20:00, у будні — з 14:00 до 22:00, - каже Оксана Головко, заступниця начальника КП "Управління благоустрою міста".

На прохання мешканців наступного року такі ж вбиральні обіцяють установити в парку "Покровському" та Парку Незнайка.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: