#

В Ірпінській лікарні ремонтують приміщення для патогістологічної лабораторії (ВІДЕО)

05.03.2021 09:20
В Ірпінській лікарні ремонтують приміщення для патогістологічної лабораторії (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

У Ірпені в лікарні триває капітальний ремонт внутрішніх приміщень, зокрема патологоанатомічного відділення, на базі якого планують зробити патогістологічнау лабораторію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на ITV”.

Директор Ірпінської центральної міської лікарні Антон Довгопол розповіла, щоприміщення було уже в край занедбаному стані. Раніше у відділенні могли робити лише найелементарніші дослідження, складніші відправляли до Києва, а от в оновленому приміщенні можливості будуть значно ширшими.  

Ми вже закупили обладнання, закупили нові мікроскопи, нові мікротоми, що дає змогу проводити гістологічне дослідження біопсійного матеріалу, – поділився Антон Довгопол.

Розповідають, що усі внутрішні роботи планують завершити вже через три тижні, і згодом будуть відновлювати і фасад приміщення.

А поки триватимуть ремонтні роботи, про патологоанатомічні послуги домовилися з Вишгородською центральною районною лікарнею.

Нагадаємо, що 1 березня виконавчий комітет Бориспільської міської ради підтримав рішення про будівництво нового пологово-лікувального корпусу.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: