#

В Ірпінській міськраді відбулася закрита нарада керівників комунальних підприємств

27.06.2024 11:53
В Ірпінській міськраді відбулася закрита нарада керівників комунальних підприємств
Фото з мережі Інтернет

У вівторок, 25 червня, у кабінеті Ірпінського міського голови Олександра Маркушина пройшла закрита нарада керівників комунальних підприємств 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "ITV".

За інсайдерською інформацією, мова йшла про надважку ситуацію в енергосистемі та готовність міста до відключення світла, необхідність закупівлі палива для генераторів. Обговорювалися й інші питання. 

Присутніми були начальники: КП "Теплоенергопостач" — Олександр Костюк, КП "Муніципальна варта" — Микола Ковальчук, КП УЖКГ "Ірпінь» — Сергій Скрипник, КП "Ірпіньводоканал" — Артур Загодіренеко, КП "Ірпіньжитлоінвестбуд" — Жанна Остапчук. А також в.о. старости Михайлівки-Рубежівки Оксана Лаговська, начальник управління інфраструктурного розвитку, інвестицій та ЖКГ Сергій Канюра, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, оборонної та мобілізаційної роботи. Денис Жилюк, заступниця мера Лідія Михальченко та інші. І сам мер міста Олександр Маркушин.

Журналістів на нараду не пустили. У коментарях журналістам ITV мер міста Олександр Маркушин зазначив, що це його рішення — не пускати журналістів.

Нагадаємо, що в Ірпінській міській раді провели виїмку документів.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: