#

В Ірпінській школі спорудили найбільший спортзал громади (ФОТО)

05.08.2021 14:30
В Ірпінській школі спорудили найбільший спортзал громади (ФОТО)
Фото з місця події

У новому корпусі Ірпінської школи №1 побудували найбільший на території громади спортзал

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Загальна площа спортзали становить майже 650 кв м. Окрім того, що приміщення надзвичайно велике і світле, воно збудоване ще й за найновішими європейськими технологіями та всіма міжнародними вимогами до таких об’єктів.

Ірпінський міський голова зазначив, що сьогодні це найбільша спортивна зала в громаді. Вона відповідає всім критеріям та нормам. Тут навіть можна приймати змагання міжнародного значення з волейболу, футболу, баскетболу.

На підлозі поклали спеціальне французьке покриття, яке має відповідні технічні характеристики саме для проведення змагань професійного рівня. Згідно з європейськими стандартами, провели LED-освітлення, передбачене для таких об’єктів. У приміщенні змонтували й потужну систему вентиляції. До оздоблення стін підійшли творчо – їх розмалювали в сучасному стилі модерн. Уперше серед шкільних спортзалів на стіні встановлять прилад, що не належить до спортивного знаряддя.

Тут буде знаходитися мультимедійний екран, монітор, який буде заведений під відповідну акустичну систему, тобто можна спостерігати в режимі онлайн за проходженням будь-яких змагань.

Роздягальні спортзалу зробили з душовими кабінами, як і належить для таких об’єктів. До повного завершення зали залишилося додати останні штрихи в розмальовці стін та поприбирати будівельне сміття.

Нагадаємо, що Ірпінь увійшов у першу п’ятірку міст України, у яких запровадять електронну реєстрацію місця проживання – дистанційну послугу, яка буде доступна в смартфоні без відвідування Центру надання адмінпослуг (ЦНАП).


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: