#

В ірпінській школі модернізують спортзал (ВІДЕО)

07.04.2020 15:52
В ірпінській школі модернізують спортзал (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в школі №12, що в Ірпені, реконструюють спортивну залу, площею 800 квадратних метрів та висотою майже 13 метрів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

Варто зауважити, що ремонт у школі ніхто не робив з моменту її відкриття. Наразі, реконструкцію спортзалу планують завершити до 1 вересня. Тут зроблять повністю нове опалення, проводку, освітлення спортзалу та замінять всю підлогу. Зі стін знімуть стару штукатурку. Загалом спортзал ремонтуватимуть комплексно: з оновленням  підсобних приміщень, роздягалень, душових і туалетів. Поміняють також усі двері й старе дерев’яне вікно. Ба більше, в залі обладнають вентиляційну систему, якої раніше тут не було та оновлять весь спортивний інвентар.

"Рішення щодо фінансування  проєкту, який зараз виконується у 12-й школі, було прийняте ще у січні, і вже тоді були виділені кошти й підрядник міг завчасно придбати матеріали для реконструкції цієї спортивної зали. Дуже приємно, що в цьому році ця реконструкція вже проходить", - говорить  депутат Ірпінської міської ради Олександр Пащинський.

Нагадаємо, що в мережі Інтернет з'явилося вражаюче відео, на якому видно як місто Ірпінь оповив густий дим.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: