#

В Ірпінських амбулаторіях реєстратури тепер працюватимуть інакше (ВІДЕО)

20.01.2021 20:00
В Ірпінських амбулаторіях реєстратури тепер працюватимуть інакше (ВІДЕО)
Фото з мережі інтернет

В амбулаторіях сімейної медицини Ірпеня на Київщині запровадили новий підхід в обслуговуванні пацієнтів – відтепер людина в реєстратурі буде називатись медичним адміністратором

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням  "ITV".

Амбулаторія починається з реєстратури. Ми звикли до реєстраторів як до людей, які сидять у реєстратурі й заповнюють карточки. І, як правило, це якась бабуся, яка нічого не знає й відправляє пацієнта кудись, і він не отримує кінцевого результату. А адміністратор – це менеджер, який управляє подіями в медичному закладі, – розповів директор КНП "Ірпінський центр первинної медико-санітарної допомоги" Андрій Левківський,

Обов’язками адміністратора буде організація всього процесу прийому пацієнтів, впорядкування інформації щодо відвідувань, роботи і розкладу лікарів, функціонування закладу в цілому. І найголовніше, розповідає Андрій Левківський, пацієнт має отримати від нього не лише якісні роз’яснення, але й ввічливе ставлення до себе. Цьому всьому адміністраторів ірпінських амбулаторій вчили на спеціальних тренінгах.

Пацієнти дуже часто приходять уже з поганим самопочуттям і, відповідно, з поганим настроєм, і адміністратор на вході повинен розуміти, що людина може мати абсолютно різні емоції – як позитивні, так і негативні. Відповідно, намагаємося максимально правильно зорієнтувати пацієнта, заспокоїти, тому що часом це є найважливіше, – розповіла Майя Сторожук, адміністраторка амбулаторії №5:

Цікаво, що адміністраторами стали не всі. Пропозицію прийняли лише ті співробітники, які захотіли розвиватися й отримувати нові навички.

Нагадаємо, що КНП "Білоцерківська центральна районна лікарня" перейшла зі спільної комунальної власності територіальних громад Білоцерківського району до комунальної власності Маловільшанської сільської територіальної громади.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: